Minusta

Moi! Olen Marju. Tervetuloa mukaan!

Hundsvott och Husfru

Nimeni on Marjaana Pohjola, mutta minua kutsutaan Marjuksi. Muutin Turun keskustasta Paimioon maalle asumaan vuoden 2019 kesällä. Aloitin tämän blogin 2020 syksyllä dokumentoidakseni talon vaiheita ja elämääni täällä itselleni ja muille. Täällä Vaahteramäellä asuu lisäkseni puolisoni, kaksi kissaa ja kolme resque-lammasta.

Puolisoni Charlotta
Taikuri
Mörkö
Lampaat kesälaitumella, Lotto, Banaani ja Leila. Muistoissamme pikku-Coco, sekä mummot Sanelma ja Orvokki ❤️

Olen työskennellyt yrittäjänä vuodesta 2014. Minulla on kolme yritystä: vegaaninen ravintola Roots Kitchen Turun kauppahallissa vuodesta 2014, kasvisravintola Kuori Turun Hämeenkadulla vuodesta 2016 ja vegaaninen elintarvikeyhtiö Mums Oy vuodesta 2021. Mums Oy:n ensimmäinen tuote on kehittämämme suomalainen härkäpapufalafel Fallero joka voitti Suomalainen Menestysresepti -kilpailun vuonna 2021.

Ravintola Kuoressa yhtiökumppanini kanssa

Vapaa-ajalla touhuan taloon liittyvissä asioissa, teen musiikkia artistinimellä KELM, harrastan liikuntaa monipuolisesti ja taiteilen.

Harrastukseksi on myös muotoutunut tämä blogi ja sen Instagram-tilin ylläpito. Tervetuloa seuraamaan elämääni vanhassa maalaistalossa tänne blogin ja instagramin puolelle! Instasta tili löytyy nimellä hundsvottochhusfru.