Kaunis kattaus

(sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä)

Aika monelle on varmaan kotona kiireessä syödyt lounaat tulleet tutuiksi. Varsinkin nyt korona-aikana monessa perheessä lounas ja varsinkin lounaskattaus on usein äkkiä kokoon raapaistu, ja niin tässäkin huushollissa. Se on tottakai ihan ok, mutta välillä on mukava vähän hemmotella itseään ja toisia.

pellavaservetit on *Hemtexiltä

Sain tänään idean tehdä vähän paremman kattauksen meidän lounaalle. Siihen ei kauaa mennyt, mutta oli aika ihana nauttia kauniista kattauksesta näin arjen keskellä. Aurinkokin vielä paistoi, ja voitte varmaan arvata että arkinen parin päivän takainen sosekeittokin maistui paljon paremmalta kun kattaukseen oli vähän panostettu.

lautaset on Brosten, niitä löytyy ainakin *Makujakaupasta

Nuo ihanat tummat pellavaservetit on ostettu Hemtexiltä muutama vuosi sitten. Nytkin heillä näyttää olevan mallistossaan useita kauniita värejä ja kuoseja. Nytkin näytti olevan pääsiäisenkeltaiset ja siniset kangasservetit tarjouksessa. Niitä voit käydä tarkastelemassa *täältä. Ne on minusta tosi kauniit ja tuovat kivasti kontrastia kattaukseen. Ja tietysti tumma harmaa ja vihreä oregano sopivat töydellisesti yhteen!

Rouheat lautaset ja kulhot on Broste Copenhagen Nordic Sand mallistoa. Niitä voi tilata esimerkiksi *Makujakaupasta. Ne on kestäneet meillä hyvin käytössä jo useamman vuoden.

Nuo söpöt kristallilasit onkin viimeisin hankinta, ne on ostettu kirpparilta ja on ihan meidän lempparit varsinkin teenjuontiin. Keitetään iltaisin iso kannu teetä ja hörpitään sitä pikkuhiljaa noista, on kiva kun teen väri tulee esiin ja pienistä laseista tulee mukavasti mieleen matkat Marokossa.

Suosittelen yllättämään perheen/puolison paremman arkilounaan merkeissä! Sen voi saada aikaan ihan vaan jo kattauksella, vaikka ruokana olisi jotain niinkin arkista kuin sosekeittoa.

Follow

Published by

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s