Talo airbnb vuokralle

Olen toiminut airbnb majoittajana jo monta vuotta, ensin Portsan kodissani ja nyt meillä on ollut pihan aitta vuokralla airbnb:ssä viime kesästä saakka. Minusta on muotoutunut ehkä jopa hieman intohimoinen airbnb majoittaja 😀. Musta on hurjan kivaa kun muutkin saavat nauttia tästä ihanasta paikasta, tulee siivottua kunnolla ja lisätulot on tottakai aina erittäin jees. Koska kokemukset majoittamisesta on olleet oikeastaan pelkästään hyviä, päätettiin laittaa koko talo/tila myös vuokralle.

Sali

Koska ollaan jonkin verran pois kotoa etenkin kesäisin ja meillä on eläimiä, ollaan jouduttu aina miettimään kuka saadaan talo- ja eläinvahdiksi. Talon vuokraaminen on siis senkin puolesta hyvä järjestely että saadaan samalla joku huolehtimaan eläimistä kun ollaan itse reissussa. Tämä vastuu on tietysti mainittu ilmoituksessa selkeästi.

Taikuri odottaa vieraita silittäjiksi

Airbnb on siitä kätevä, että siellä pystyy synkkaamaan kahden vuokrattavan kohteen kalenterit yhteen. Ei siis voi käydä niin että tulisi päällekkäin vieraat sekä aittaan että päätaloon.

Päätalo
Aitta
Pihasauna

Päätalon vuokraan kuuluu myös aitta, sauna ja koko piha, eli silloin kun päätalo on vuokrattuna niin ollaan itse pois. Alkuviikosta esimerkiksi rahoitimme Tallinnan reisssumme airbnb tuloilla.

Tulot ovat tietty veronalaista pääomatuloa, mutta niistä saa vähentää esim. vuokrausta varten hankitut lakanat, pyyhkeet jne. Myös talon kuluja pystyy jyvittämään vuokra-ajalle joka vähentää osaltaan maksettavan veron määrää.

Keittiö
Yläkerran päämakuuhuone
Yksi yläkerran makuuhuoneista

Suosittelen airbnb majoittamista kaikille! Tämä ei ole maksettu mainos, kunhan nyt sanon että meillä ainakin toimii 🙂 Nyt tosin laitettiin kalenteri kiinni hetkeksi että päästään itsekin välillä kotiin. Kalenterin voi siis myös sulkea niiltä ajoilta kun ei halua taloaan vuokrata.

Tässä vielä linkki josta pääsee katsomaan meidän ilmoitusta https://abnb.me/k5lo0yKO3rb

Published by

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s