Kustavi-huoneen esittely

Yksi yläkerran makkareista on nimeltään Kustavi. Alkuun huoneessa oli yksinomaan kustavilaiskalusteita, ja nimi tuli siitä.

Nyt osa kalusteista on liikkunut muihin huoneisiin ja tällä hetkellä tuossa huoneessa on noista kustavilaiskalusteista vain tuolit. Nimi on kuitenkin pysynyt ja kutsumme huonetta Kustaviksi.

Huoneen koko kalustus on hankittu kierrätettynä. 120 cm leveä sänky on Lotan aiemmasta solukämpästä tänne tuotu, tuolit ja pikkupöytä on hankittu Turusta Hassisen kirpputorilta. Sieltä on muuten tullut tehtyä vaikka mitä kalusteläytöjä, wink wink. Hinnat siellä ei ole ehkä halvimmasta päästä (mutta siedettäviä) ja he ymmärtävät selvästi vanhojen kalusteiden päälle.

Nuo herkät kukkaistaulut on ihan ekoja ostoksia tänne Vaahteramäkeen. Ostin ne Barcelonasta, jossa törmäsin erään naisen pitämään pop-up taidenäyttelyyn. Kaikki näyttelyn teokset oli hänen jo aikoja sitten menehtyneen anoppinsa tekemiä, ja hän myi niitä pois. Ostin viisi akvarellia satasella ja näin heti miten nuo kukkataulut sopisivat vanhaan taloon. Huoneen hempeä värimaailma onkin niiden ympärille muodostunut.

Kurkitaulu on Lotan synttärilahja perheeltään. Se on hankittu Osto- ja myyntiliike Simolinilta Liedosta. Täällä meidän kodin läheisillä pelloilla on aina syksyisin ja keväisin kurkia niin taulu sopii hyvin tänne.

Huone toimii tällä hetkellä vierashuoneena ja airbnb vuokralaisilla yhtenä makuuhuoneena.

Nyt onkin huomenna taas tulossa vuokralaisia viikonlopuksi joten jatketaan siivoilua täällä 🙂 Enemmän ja useammin juttua löytyy muuten instan puolelta hundsvott -nimiseltä tililtä, tervetuloa seuraamaan!

Published by

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s